Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно тампони на двигател 1.9 jtdm 8v

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно тампони на двигател 1.9 jtdm 8v

Здравейте!
    Реших да сменя тампоните на двигателя, понеже от сервиза след ревизия потвърдиха моите съмнения, че са заминали. Горният тампон тип щанга се виждаше, че е закъсан, та реших да видят и другите два. Нищо особено, докато днес не ми звъннаха от сервиза да ми кажат, че долните тампони не могат да ги открият - смисъл, че са поръчали няколко различни и те не пасват. Сменен е тампона тип щанга само. Та въпроса ми е дали наистина са толкова специфични, че да не пасват болтовете им и откъде да си поръчам оригинални такива?
    Благодаря ви предварително
    sigpicAlfa Romeo 147, 1.9 JTDm (120 ps) '07

Дай повече инфо какви тампони са пробвали и не са станали?
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Ако не купуваш оригинални тампони, по-добре въобще не ги сменяй. Ще съжаляваш от крайния резултат.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Моя съвет е да потърсиш тампони втора употреба!
        Това са тампони които знам че не се късат лесно, така че от всяка такава за скраб би трябвало да са здрави и на цена в пъти по-ниска от магазина! А и в крайна сметка са оригинални!
        Успех
        Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

За марка не мога да кажа какви са пробвали. казаха ми, че са пробвали 2 или 3 марки и не пасвали болтове, но не мога да кажа със сигурност. Хай-вероятно ще се ориентирам да търся 2-ра и ако не успея да намеря ще закупя оригинални. Съвет откъде да си поръчам оригинални?

Comment

Нещо са ми съмнителни тея майстори... сигурен ли си, че знаят с какъв мотор ти е колата и дали поръчват правилните тампони?
            www.t-auto.bg

Comment

Приемчикa кaзa, че я е проверявaл по рaмa, тaкa че едвa ли не знaят кой мотор е. Нaй-мaлкото щяхa дa ме попитaт. Ходил съм няколко пъти в сервизa, имaм и приятели, които сa доволни. Един от тях си поддържa колaтa от 4 години тaм (Тойотa).

Comment

Амиии тогава търси оригинални. Можеш да пробваш в Александър ауто, AXM-Auto и т.н.
                www.t-auto.bg

Comment

Благодаря за отзивите.

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                    Амиии тогава търси оригинални. Можеш да пробваш в Александър ауто, AXM-Auto и т.н.
                    Първите са безбожници и не познават парите,а вторите твърдо не щото продават чужда стока(прекупвачи)
                    Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Working...
                    X